Обавештења

[26. 3. 2021] Акција вакцинације студената

Студентски парламент Универзитета у Београду у сарадњи са Заводом за здравствену заштиту студената спроводи акцију вакцинације.

Студентска поликлиника организоваће више термина вакцинације за студенте Универзитета у Београду, доступне вакцине у наредном периоду биће Sinopharm и Pfizer. У данима вакцинације, термини ће бити од 8h до 20h, на сваких сат времена по 6 студената.

Потребно је да студентски парламенти факултета спроведу пријаву студената за вакцинацију како бисмо заинтересованим студентима заједно са Студентском поликлиником обезбедили термин вакцинације жељеном вакцином. Масовна вакцинација студената започела је у студентским домовима, али и у Студентској поликлиници. Потребно је да сваки студентски парламент проследи базу пријаве која ће садржати име и презиме студента, број телефона студента и тип вакцине којом студент жели да се вакцинише. Пријаве за вакцинацију проследите до недеље 28. априла како бисмо заједно увидели каква је заинтересованост студената и обезбедили им термине вакцинације током следеће недеље.

Пријава студената врши се преко електронског формулара:

Студентски парламенти који су на својим факултетима већ спровели пријаве, потребно је да базу пријављених пошаљу до петка 26. марта како бисмо за пријављене студенте обезбедили термине почетком следеће недеље у договору са Студентском поликлиником.