Erasmus+

Поштован колегинице и колеге,

Kористим ову прилику да Вас обавестим да је отворен позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената и запослених. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON.

Поред одобрених размена са партнерским универзитетима (у нашем случају је то тренутно Универзитет у Минстеру), студенти и запослени се могу пријавити за реализацију мобилносту у оквиру сарадње са партнерским универзитетима у оквиру Circle U. универзитетске алијансе. Ове мобилности се такође реализују у оквиру програма Еразмус+, за шта постоје посебно опредељена средства у оквиру буџета, али и краћи рокови за пријаву за неке од партнера у оквиру Алијансе због специфичних услова које су поставили сами партнери.

Рок за пријаву за индивидуалне мобилности у оквиру у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма истиче 01. априла у 12:00 часова, док је рок за пријаву кандидата за за реализацију мобилносту у оквиру сарадње са назначеним партнерским универзитетима у оквиру Circle U. универзитетске алијансе (конкретно Орхус универзитет) 17. март 2023. године у 14:00 часова.

Преглед мобилности за које су отворени позиви за пријаву можете пронаћи овде.

Молим све заинтересоване да се, ако испуњавају услове конкурса, што пре јаве на rkisic@bfspc.bg.ac.rs

С поштовањем,
Раде Кисић