Erasmus+

Поштовани,

Користимо ову прилику да Вас обавестимо да Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе – student mobility for traineeships.

Позив ће бити отворен у четвртак, 25. јануара 2024. године. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON. Рок за подношење пријава истиче 17. марта 2024. године у 23:59 часова.

У оквиру Кључне акције 131 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано на платформи MobiON. Напомињемо да оквиру овог позива мобилност студената може бити реализована из средстава у оквиру буџета одобреног за 2023. годину (закључно са 31. јулом 2025. године).

Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на следећим линковима:

За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим Универзитета у Београду.

Еразмус+ тим Универзитета у Београду