Erasmus+

Поштоване колегинице и колеге,

Oбавештавамо вас да су отворени позиви за пријаву за индивидуалну мобилност у оквиру Еразмус+ програма за реализацију у јесењем семестру 2021/22. академске године. Позиви за пријаву на MobiON платформи ће бити отворени од 08. фебруара до 19. априла 2021. године.

За наш Факултет предвиђена су следећа места:

1. ФАУ Ерланген, 1 студент докторских студија на 3 месеца. Знање немачког и (или) енглеског језика (ниво Б2) обавезно.
2. Универзитет у Гетингену, 2 студента основних или мастер студија на 5 месеци или 2 студента докторских студија на 3 месеца. Знање немачког и (или) енглеског језика (ниво Б2) обавезно.
3. Универзитет у Љубљани, 2 студента основних или мастер студија на 5 месеци или 2 студента докторских студија на 3 месеца. Знање енглеског језика (ниво Б2), основа словеначког језика обавезно.

Студенти основних студија морају да знају национални језик државе у коју одлазе, односно језик на коме се изводи настава на нивоу Б2. За мастер студије се већ могу наћи студијски програми на енглеском језику (ниво Б2), док је за студенте докторских студија довољно знање енглеског језика на нивоу Б2. Сваки студент је дужан да провери на страном универзитету на којем језику се одвија настава и тај језик мора да зна на нивоу Б2.

За све детаље око неопходних докумената и начина пријављивања погледајте приложени документ.

Сви заинтересовани студенти обавезни су да се путем електронске поште јаве проф. др Раду Кисићу (rkisic@bfspc.bg.ac.rs).